miercuri, 24 septembrie 2014

CONCURS VINTAGE WARDROBE

Buna seara,
Incepand din aceasta seara, VINTAGE WARDROBE va invita la concurs!
Dupa reduceri, cadouri si alte nebunii de vacanta, ne-am gandit ca ar fi momentul potrivit si pentru un concurs. Regulile sunt simple:
Orice comanda facuta in perioada  24 septembrie (incepand cu orele 20) – 1 noiembrie 2014, indiferent de valoarea acesteia, va fi inscrisa in concurs. Fiecare client va primi pe mail un numar ce va putea reprezenta numarul castigator in concurs. Evident, pentru validarea numarului respectiv comanda cu care v-ati inscris trebuie sa fie finalizata (deci cu toate coletele ridicate sau articolele achitate in cont pana la 1 noiembrie). Ne-am tot ganditi cum sa facem sa fie totul clar si sa nu existe dubii de niciun fel. Prin urmare, numarul castigator va fi primul numar din extragerea de la Loto 6/49 din data de duminica, 2 noiembrie 2014. Deci nu va depinde in niciun fel de noi. Daca vor fi mai mult de 49 de inscrisi in concurs pana in data de 1 noiembrie, participantii vor fi automat inscrisi in urmatorul concurs ce se va desfasura din data de 2 noiembrie incolo.
Premiul este unic si consta intr-un tablou de epoca (deci tot cu tematica vintage si haine...) pe care il puteti vedea in fotografiile de mai jos. Este o pictura in ulei, realizata manual, de forma ovala, cu masurile de 50 cm. x 40 cm. Rama este din lemn. Valoarea sa estimativa este de 180 euro.
Toate detaliile, inclusiv fotografiile detaliate ale premiului le puteti gasi in rubrica CONCURSURI.


Va doresc mult succes si va doresc o saptamana minunata in continuare!

Niciun comentariu: