luni, 7 februarie 2011

THE VINTAGE ACOCALIX


THE VINTAGE ACOCALIX










Cutreierand eu pe bloguri (in marea-mi lenevie...) dau peste urmatoarea chestie: THE BLONDE FASHION BOUTIQUE. Initial am sters-o in mare viteza (imi place sa-mi beau cafeaua in liniste) dar ieri am revenit la aceeasi problema vazand un post pe blogul lui BAD PITZI; la randul ei, Bad Pitzi face referire la un articol al Roxanei Radu de pe blog - deci chestiunea e complicata, cu bibliografie si toate cele...
Treaba e de-a dreptul sinistra si incepe cu "multi pupici pentru voi" (nu, mersi...) N-ati dori sa stiti cum se sfarseste.... cu VINTAGE.
Acest blog are o sectiune vintage (hccc, hrccc... mi-a ramas cafeaua-n gat!), aceasta "sectiune" continand "bluze, jeansi de firma, gentutze si cadouri". Ce gasim noi aici? Pai uite, niste tricouri haioase cu motani (ok...), cu motani caucuicati asortati la budigai de nani, un "maieutz de vara, foarte viu colorat, usor de asortat din pricina paletei de culori pe care o regasim pe el". Eu credeam ca maieutzu' se asorteaza cu gentutzu'...
O "rochitza" foarte eleganta-unicat. Unicat cu ce rimeaza in cazul asta? Da, stiu, nu vorbesc urat, ziceam si eu asa...
Mai departe dam peste o alta rochitza, de data asta cu eticheta "senzatie" - senzatie vintage sau ce?
Imi vine sa fac ca aia din Leana si Costel, helauuuuuuuu!
Mai apar niste esuari de taraba LV, colectia "Targ Vitan", de mare senzatie - editie limitata. Adica cum, si ei sunt blonzi? Sunt de-ai nostri, sunt de-ai nostri! Adica BLONDE.
Trecem mai departe la o geaca rontaita de soareci "D&G" (din aceeasi colectie de "valuare" pomenita mai sus), asortata dramatic la o pereche de chiloti. da, stiu, toata lumea poarta. Doar v-a zis fata ca sunt usor de asortat chestiile astea vintage.
Urmeaza o geanta de firma. mango. Adica in sensul ca Mango e o firma. Firmata.
Mi-e cam rau, sa trec mai departe? Urmeaza niste saboti "fitzosi" - ba nu, scuze, "foarte fitzosi".
Boing!!!!!!!!Boinggggg! Inca un pic si ma transform in motanul ala cauciucat! Colanti "f sexy si foarte trendy, metalizati, ideali pentru club" - WTF? Cred ca am orbit (fataaaaaaaaa!), unde mi-e ochelarii da soare (fataaaaaaaaaaa!) (da firma, fatahhhhhhhhh).
Haoarleu, s-a bulit buleftrica! (cum zicea o tiganca de prin Militari prin anii '90; trad. "s-a intrerupt lumina electrica"). Vintage, yeah.
Cred ca putem vorbi si despre ACOCALIX (quote Gabi Lunca, interviu). Ca va asigur eu ca vine.
Cred ca trec pe coniac.
Acum ati inteles (intzeles) de ce e VINTAGE?

9 comentarii:

Anonim spunea...

de ce ti-a ramas draga cafeau in gat de buna ce este blonda. arata bine hai sa recunoastem nu o carpa ca tn cu tata lasate. apropo babuin urat sezi si roadeti coada . ai vrea u sa arati ca blonda :)) nici 100 de operatii estetice nu te va face frumoasa.

Unknown spunea...

Hahaha. Si LOL LOL LOL.

Anonim spunea...

RAZI dar nu este rasul tau scroafa epileptica....

Anonim spunea...

hai lol lol pana te pisi pe tn babuin urat

Unknown spunea...

Deci sa te denunt si pentru calomnie. Ok.

Anonim spunea...

:)) ma sugi!!!

Anonim spunea...

stai asa si pt ce ma mai denunti???
hai calomnie da.dar restul? esti un picutz senilutza .pai babutza lu mama mika ce ai? te stricasi la cap? bai femeie dute la munca lasa prostiile! pe zi ce trece esti tot mai nebuna.FATA LA NAIBI IN PUI MEI pe cu vantu meu de pitzi de nu esti tralalala la cap

Unknown spunea...

Te-ai bagat la postul asta crezand ca propria capra din ograda nu-i ca aia din poza. Ai dreptate: e mai rau. A ta nici pitzi nu-i.
Spor la jucat carti behind bars,LOL

Anonim spunea...

hai spurcato somn usor!!! vezi de tarla incontinuuare .ti-am dat prea multa importanta incat ai devenit o simpla zdreanta :)) Good night .Kiss ya