luni, 7 februarie 2011

PROSTIA OMENEASCA, DEFAIMAREA SI JOACA DE-A ANONIMUL

PROSTIA OMENEASCA, DEFAIMAREA SI JOACA DE-A ANONIMUL

Primesc pe mail urmatorul link - http://ionmarin6.blogspot.com/. Blog facut la misto, despre care, de altfel se discuta si pe SKINNYBUNNY (va dau si link-ul: http://64.233.183.104/search?q=cache:pSWJZ8AjDeoJ:theskinnybunnyandvintageshow.blogspot.com/2008/10/salereduceriii.html+ionmarin6&hl=en&ct=clnk&cd=5&client=opera).
Din cate vad eu pe acolo, persoana in cauza are urmatoarele probleme (mentale si nu numai):
1. are ceva cu user-ul ionmarin6 care sa nu va imaginati ca e acelasi lucru cu ionmarin6.blogspot.com; am vazut, de mai mult timp, comentarii facute de ionmarin6 pe bloguri, inclusiv pe VLP, si mi s-a parut intotdeauna o persoana cu mult bun simt. Nu inteleg de ce ar dori cineva sa-i fure user name-ul.
2. Blogul asta (care e atat de mizerabil ca nici macar nu ne face sa radem - ca sa iei pe cineva la misto trebuie sa te duca bostanul...) are ce are in primul rand cu BIBA (presupun ca e vorba de BIBA BAZAR). Chestie pe care nu pot s-o inteleg - e un site pe care poate s-ar putea gasi cate ceva de criticat dar va asigur ca e unul dintre cele mai bune site-uri, fie ca e vorba de vintage sau SH. In fine, despre Biba Bazar vom vorbi cu alta ocazie. Principalul e ca e un blog ce merita tot respectul din toate punctele de vedere.
3. Are ce are cu VINTAGE LOVER'S PUB - si asta o inteleg si mai greu (nu ma duce capul, asta e!), un blog (pe cate sa devina site) care s-a preocupat intotdeauna sa-i ajute pe ceilalti, sa-i promoveze si sa vorbeasca frumos despre ei (si cred ca asta e singurul defect, uneori vorbeste prea frumos...). De asemenea, nu vad cine ar avea motiv sa-si bata joc de VLP.
4. Chestia cu trandafirii n-am priceput-o, din cate inteleg se refera la SKINNY BUNNY (corectati-ma daca gresesc).
DECI (SI IN CONCLUZIE)
Blogareala lui ionmarin6 (care de fapt nu e ionmarin6) s-ar putea sa se lase cu o paruiala in direct. Glumele nesarate (si care duhnesc a invidie si frustrare) ma calca pe nervi. Asa ca asteapta-te sa-ti fac viata amara - nu-ti face griji, tu da-i inainte ca o sa-ti fac o bucurie de n-o s-o poti duce.

Niciun comentariu: