luni, 7 februarie 2011

PERFORMANTA DE A VINDE "VINTAGES"

PERFORMANTA DE A VINDE "VINTAGES"

Inca nu s-a facut cafeaua cu pricina dar m-am gandit sa ma apuc de scris, mai ales ca astazi am o groaza de treburi de facut. Ca de obicei, postari noi pe YOURVINTAGEWARDROBE - dar asta mai incolo. Mai intai cafeaua. Si critica cu dinte inveninat de data asta.
Mi-a fost semnalat ieri pe mail un site,  CRISS VINTAGES (http://crissvintages.blogspot.com) unde proprietara, in introducere, ne explica de ce ii place vintage. Deci, ce va place la vintage? Raspuns: la vintage "adica personalitatea lucrurilor si starea de spirit pe care o caperti cand porti ceva ...unic". In traducere: Leanoooo, ce-ti place la Neica Vintage? Pai imi place personalitatea lucrurilor (adica pantalonii de trening Puma din outfitu' lui Nea Vintage), basca ca el e unic, asa (ca in versurile "am nevasta unicata" etc. Boon... Multe puncte-puncte sunt necesare, confera un aer de mister.
N-as fi devenit atat de agresiva/rea/acida daca blogul in cauza macar s-ar fi straduit sa aiba ceva de-a face cu vintage (sau cu vintages - diferenta inca n-am inteles-o dar asteptam iluminarea). La inceput, o avalansa de bijuterii de argint (nu vintage), asta n-ar fi fost rau mai ales ca modelele sunt frumoase dar unele dintre ele atat de prost fotografiate (si se vede ca-i din graba, nu din cauza aparatului) incat iti trece pofta sa mai deslusesti ceva. Oricum, asta e la inceput, pe parcurs vad ca totusi treaba s-a indreptat simtitot (deci se poate). Preturile sunt chiar foarte mici iar modelele interesante.
DAR
Pantaloni de trening Puma?Tricou Sabra? Bluza Orsay? Jacheta (vintage?!) Tina R.?
Blogul vintage care reuseste sa ajunga la performanta de a nu avea nici macar un articol vintage. Asta daca nu luam in considerare repro-urile (incaltamintea, din cauza modelelor, chiar daca d edata recenta, intra automat in aceasta categorie si, dupa cum stim, domeniul vintage-ului accepta reproducerile, chiar daca stramband din nas).
Pacat, ar fi avut mai mare succes daca si-ar fi luat numele de "hainutele noi ale lui Cris".
Asa ca nu ma intelegeti aiurea - nu e absolut nimic rau in a vinde haine noi, pantaloni Puma si jachete Tina R. Doar ca Lenei noastre i-a picat cu tronc altcineva, nu Neica Vintage.

Niciun comentariu: