luni, 7 februarie 2011

MEMENTO MORI, VARIANTA VINTAGE

marți, 9 martie 2010

MEMENTO MORI, VARIANTA VINTAGE








In seara asta aveam de gand sa scriu despre ceva frumos si inaltator (dupa cum imi e, de altfel, obiceiul) insa m-am razgandit, am dat peste prea multe traznai apetisante (si la fel de inaltatoare). In plus, din cauza sesiunii foto prelungite, n-am mai avut chef de nimic educativ, folositor etc. etc. Asa ca o sa ne educam din mers (ca n-avem incotro).
Am un articol despre pantofi, pe jumatate macinat, dar n-am mai apucat sa fac si cealalta jumatate ca mi-am uitat astazi materialele acasa. Probabil sub influenta malefica a catorva zeci (bune) de incaltari pozate, datate si intoarse pe toate fetele, cam cat ar ajunge pentru o cireada de miriapozi. Da, stiu ca miriapozii nu traiesc in cireada da' astia despre care vorbesc eu chiar asa se prezinta.
Despre ce era vorba A, da, sa ne amuzam. Stiu ca va place la nebunie sa va amuz eu, asa ca n-o sa pierd ocazia, in ultimul timp lumea mai mult ma iubeste decat ma uraste si asta-i de-a dreptul frustrant.
De fapt totul porneste de la faptul ca am incercat sa las un comentariu pe GALERIA VINTAGE si n-am reusit. Alo, "topul" ala elegant e de purtat in pat, pe sub cearsafuri. Trecand peste partea ca nu e vintage, e o parte dintr-o pijama. Care nu intotdeauna e roz, din bumabc si cu ursuleti.
MADAME DE VINTAGE care in general imi zgarie retina cu uratenia articolelor de pe blog, ne propune o tinuta care cel putin pe mine m-a lasatmasca. daca exagerez va rog sa-mi atrageti atentia. Toate hainele sunt "unicate" (de unde pana unde?) iar cu outfitul respectiv va puteti przenta cu succes la un interviu ca sa fiti angajati la REBU. Pentru cine nu stie ce-i aia REBU, ii desenez eu: gunoierii. Probabil ca sunt eu foarte rea iar "outfitul unikat" e super ok. Va urez succese.

Pe SOCIETATEA VINTAGE (adica Vintage Society...), blog peste care am dat intamplator in hoinarelile mele malefice, aidoma a altor o suta de milioane de...vulpi, pardon, de bloguri, gasim articole cu tematica si implicare sociala profunda. Cum ar fi juvatul kaki din imagine pe care il puteti folosi cu incredere. pentru eveniment va pueti imbraca cu acest frumos tricou Paria pe care-l gasiti pe VINTAGE JARDIN.  Vad ca unii dintre voi s-au gandit serios si aplicat la sfaturile mele si s-au hotarat ca in caz d eurgenta sa se apuce de altceva, de exemplu de cultivat morcovi.
Nu intru in detalii iar daca va imaginati altceva decat ar trebui e vina voastra.
Din tablou nu poate sa lipseasca si o geanta Chanel roz bombon (se citeste Shanel) pe care puteti s-o tineti in mana. In aia libera, cu cealalta trebuie sa indulciti atingerea respectivului juvat. O puteti procura de pe MY VINTAGE BOUTIQUE (ei nu zau?), laolalta cu alte produse infernale.
Pentru ultimul drum puteti alege un pulover crosetat direct cu mainile pe piept (in traducere "bluza de la Mango") de la KITTY VINTAGE BOUTIQUE (no, not again!).
Eu va astept la cazanul cu smoala, prima pe dreapta. Nu de alta, dar cineva mai trebuie sa va puna si piedica...

Niciun comentariu: