luni, 7 februarie 2011

HOTIE MIZERABILA LA CRIS'S VINTAGES




Ce face curiozitatea din om! Cateodata nu face bine deloc, m-am enervat cumplit. Asa ca o fiu cat se poate de concisa de data aceasta.
Am intrat pe site-ul CRIS'S VINTAGES unde, cu incantare (si inocenta...) am descoperit cateva rochii vintage absolut superbe. la niste preturi de te faceau sa intri in soc nervos. 
Dar uite ca am intrat. Imaginile sunt furate de pe VINTAGEOUS.
Rochia care pe CRIS'S VINTAGES apare cu descrierea rochie anii '60, 98 de ron" (vezi foto 1) apare pe VINTAGEOUS la urmatorul link, costa 185 $.
Cred ca e evident ca nu mai este nevoie de alte dovezi. In cazul in care nu dispar toate fotografiile furate de pe acest site in decursul acestei zile le voi scrie celor de la VINTAGEOUS ca sa-i rog sa ia toate masurile legale ce se impun.
Asemenea nerusinare n-am vazut de cand sunt! Dar va asigur ca n-o sa ramana nepedepsita.
Nici macar nu vreau sa ma intreb cu ce scop sunt facute aceste furturi... In cel mai bun caz ar fi sa-si faca reclama pentru blog. In cel mai rau ... vede cineva rochia, o comanda, plateste si se trezeste in colet cu cine stie ce dihanie!
Si iar, si iar...vezi foto 2, la VINTAGEOUS costa 280$, la Cris's Vintages...95 de ron (http://www.vintageous.com/v5177.htm)
Dar, o sa spuneti voi, poate CRIS'S VINTAGES le-a cumparat de la VINTAGEOUS si acum le vinde la ce pret doreste. Corect? Corect!
Uite ca nu-i asa, rochia din foto nr. 3 (cea verde) este NEVANDUTA pe VINTAGEOUS (http://www.vintageous.com/v5483.htm), unde costa 135$.Insa i-a fost deja expediata unei anume Corina S. de pe CRIS'S VINTAGES! Ce ti-e si cu miracolele tehnicii!

Niciun comentariu: