luni, 7 februarie 2011

DE VACANTA

sâmbătă, 24 iulie 2010

DE VACANTA


Desi aproape ca imi promisesem ca nu ma las prinsa de internet pe caldura asta, intre prajitul la soare si cate un Campari Orange, din cand in cand mai intru si pe aici ca sa vad ce mai e nou. In plus, nu-mi place sa stau la soare. In schimb imi place sa stau in apa ceea ce, recunosc, e un paradox deoarece nu pot nici sa fumez, nici sa-mi beau Campari-ul, asa ca solutia ideala e undeva la mijloc. Daca mai am si o tastatura la dispozitie, cu atat mai bine.
Prea multa relaxare ma scoate din sarite. N-am avut chef sa ma ocup prea mult de vintage in ultimul timp nici aici, nici la modul practic. O chestie normala de altfel - cand te ocupi de atata timp de un domeniu, soseste si momentul in care ajungi la saturatie. Oricum, se pare ca dupa doua saptamani de liniste si pace mi-a trecut, mai ales ca ori de cate ori vin in Italia am ocazia sa vorbesc cu oameni care nu numai ca au aceeasi pasiune ca si mine, ci ma si asculta. E enervant (si obositor) cand ai senzatia ca ajungi sa vorbesti cu surzii - in ceea ce priveste Vintage Police trebuie sa admit ca lucrul asta se intampla de foarte multe ori. Whatever, poate ma arat eu mai deranjata decat trebuie, la urma-urmelor ma intereseaza mult prea putin.
Astazi am primit un comentariu la un articol de-al meu de pe Vintage Police care initial m-a facut doar sa exclam "ce dobitoc" (cu varianta evidenta "ce dobitoaca"), fara sa ma enervez. Ulterior mi-am dat seama insa (cu oarecare groaza) la ce grad de magarie si mizerie morala se poate ajunge.
Deci nu e suficient ca imi pun cunostintele in sluja blablabla, ca ma agit (yeah, stiu, inutil) sa fac din vintage-ul romanesc ceva 8altceva decat "moda comunista", simpla sintagma imbecila si falsa...), ca mi se fura fotografiile, articolele (inclusiv fotografiile de pe site-uri, yap, cele DE VANZARE, care au watermark pe ele, deci nu le puteti copia...) cu o crasa nesimtire, ajung sa fiu trasa de urechi referitor la faptul ca exista un site de la care "am furat eu ideea". Chit ca articolul meu e din 2008. Noiembrie 2008.
Nu-i asa ca-i amuzant? Nu-i asa ca m-am prefacut ca m-am enervat rau-rau? Stiti de ce? Pai e tare simplu: pentru furt si calomnie eu prefer sa va dau in judecata, nu sa ma enervez. Chestiune de finante- nervii nu aduc bani, e logic.
Deci - plaja, Campari, distractie, muzica pana in septembrie, pentru toata lumea buna.
Pentru toti ceilalti, atentie la semnul asta de sus.... Ca s-ar putea sa va faca buba.

P.S. Cred ca e absolut inutil sa precizez ca nu numai ca sunt prima si singura (deocamdata) din Romania care se ocupa de comercializarea de fotografie vintage (ma refer la potret feminin si costum exclusiv, nu la alt tip de fotografii), dar sunt si singura care se ocupa de analiza de costum pornind nu de la schite sau de la fotografia de moda, ci de la elementul cotidian, respectiv fotografia privata. Pe bune. LOL
P.S.2 cel mai rau ma enerveaza cand mi se fura articole si idei de catre oameni care habar n-au ce sa faca cu ele. Inutil sa tot repet acelasi lucru: poti sa inseli un ignorant, ok, insa daca nu te pricepi, las-o balta - vintage-ul e treaba complicata...Nu, nu-i cum credeai tu doar cioaca aia cu vinul blablabla.... E nevoie de ani buni de studiu, nu de pareri bazate pe formula magica "mie mi se pare".
S-ar putea să îţi placă şi:

Niciun comentariu: