miercuri, 13 august 2014

Un nou cadou pe Vintage Wardrobe

VINTAGE WARDROBE  va mai ofera inca un cadou! La orice comanda de peste 150 de lei, pe langa reducerea de 50%, voucher si primul cadou la alegere, puteti alege si o esarfa sau un set de esarfe disponibile in albumul existent pe prima pagina a site-ului nostru. Albumul intreg poate fi vizualizat aici: 
yourvintagewardrobe's ESARFE CADOU album on Photobucket


Vintage Wardrobe continua reducerile de 50% la toate articolele de pe site si in aceasta luna!
De asemenea, am hotarat ca voucherul cadou sa fie disponibil pentru orice comanda de peste 100 de lei pana pe 31 august. Acesta are valabilitate un an, poate fi utilizat oricand intr-o viitoare a comanda. In momentul confirmarii comenzii dvs. veti primi pe mail un cod de cupon personalizat pe care il puteti folosi oricand doriti.
De asemenea, orice comanda de peste 150 de lei va fi insotita de un cadou , pe langa reducerea de 50% si de voucherul de 30 de lei, despre care gasiti detalii mai jos.
Cadou consta, la alegere, in unul din urmatoarele obiecte:
CADOU 1 (in forma de inimioara, oval, rotund sau patrat)
CADOU 3 (incizata cu diverse modele)

Cadourile sunt disponibile in limita stocului, evident, iar oferta este valabila pana la epuizarea acestuia. Cu rugamintea de a-mi specifica, in formularul de comanda, care este cadoul preferat de dvs.


Reducerile sunt vizibile pe site,fiecare articol fiind marcat ca atare, cu pretul vechi si cel nou, suma minima pentru comenzi fiind de 40 de lei (fara transport).
Aceasta este o ocazie unica ce sper sa aduca bucurie tuturor iubitorilor de vintage.

 Postarea urmatoarei serii de noi articole va fi anuntata pe site.
Ca de obicei, ne prezentam doar cu piese vintage autentice si de calitate. Fiecare articol este ales cu grija, pregatit, studiat si datat cu acuratete  astfel incat clientii nostri sa se poata bucura cu adevarat de ceea ce inseamna vintage.
Va doresc tuturor o saptamana buna in continuare,
                                                                                     Cristina Deutsch


Niciun comentariu: