miercuri, 23 iulie 2014

NOI SURPRIZE (SI UN CADOU) PE VINTAGE WARDROBE

Buna seara,
Pentru inceput, VINTAGE WARDROBE doreste sa va invite la un eveniment artistic vintage.

Artistul Costin Craioveanu dedica operele sale ideii de vintage ca moment al amintirilor ce ne subjuga pe toti. Sunt prezenti in expozitie, intr-o originala colaborare, pictorita Paula Craioveanu, cu opere abstracte, si, in mod exceptional, artistul italian Alfonso Baldari, ce transpune in peisaj natura romaneasca mereu vie.
Unde? La Hotel Radisson Blu, pe Calea Victoriei, pana pe 20 august, la orice ora din zi (sau din noapte).

Si nu s-au terminat inca surprizele! Pentru aceasta saptamana, mai avem ceva frumos: orice comanda de peste 150 de lei va fi insotita de un cadou , pe langa reducerea de 50% si de voucherul de 30 de lei, despre care gasiti detalii mai jos.
Cadou consta, la alegere, in unul din urmatoarele obiecte:
CADOU 1 (in forma de inimioara, oval, rotund sau patrat)
CADOU 2 (in forma de inimioara sau rotund)
CADOU 3 (incizata cu diverse modele)

Cadourile sunt disponibile in limita stocului, evident, iar oferta este valabila pana la epuizarea acestuia. Cu rugamintea de a-mi specifica, in formularul de comanda, care este cadoul preferat de dvs.


VINTAGE WARDROBE, cu ocazia unei ample operatiuni de restructurare si de reorganizare a site-ului, va ofera o reducere de 50% la TOATE ARTICOLELE existente pe site pana pe 15 septembrie.
Pe langa reduceri, ne-am gandit sa va mai facem inca o supriza: incepand din aceasta seara si pana joi, 31 iulie, orice comanda in valoare de minimum 100 de lei beneficiaza de un voucher de 30 de lei ce va putea fi utilizat oricand, intr-o viitoare a comanda. In momentul confirmarii comenzii dvs. veti primi pe mail un cod de cupon personalizat pe care il puteti folosi oricand doriti.
Reducerile sunt vizibile pe site,fiecare articol fiind marcat ca atare, cu pretul vechi si cel nou, suma minima pentru comenzi fiind de 40 de lei (fara transport).
Aceasta este o ocazie unica ce sper sa aduca bucurie tuturor iubitorilor de vintage.

 Postarea urmatoarei serii de noi articole va fi anuntata pe site.
Ca de obicei, ne prezentam doar cu piese vintage autentice si de calitate. Fiecare articol este ales cu grija, pregatit, studiat si datat cu acuratete  astfel incat clientii nostri sa se poata bucura cu adevarat de ceea ce inseamna vintage.
Va doresc tuturor o saptamana buna in continuare,

                                                                                     Cristina Deutsch

Niciun comentariu: