vineri, 15 iulie 2011

BANG BANG (sau la furnica moarta nici cainii nu latra-n poarta)

Exista un anumit anonim (cu care deja, sper, ne-am obisnuit cu totii) si care nu a murit (inca) ce ma copleseste (insistent) cu atentiile, ridicarea statuilor si speranta (eterna) de a-i i se publica comentariile pe acest blog. Sincer, ma bucur ca am hateri statornici; o obiectie insa as avea, as fi dorit sa fie ceva mai intelgenti. da' daca nu se poate, asta e...
Cu ceva timp in urma m-a sunat o fatuca, "agentul" (caine suna cam rau, nu?) haterului in cauza. In ciuda faptului ca nu am reusit sa avem nici macar un dialog la nivel primar, gen stapan -animal, adica de tipul: "pisi/miau, miau-miau/papa?", (nu ma-ntelegeti gresit...), mi-a facut placere. Nu pentru altceva, am primit si eu minute gratuite pe tema asta.... Haterul ii sufla, fatuca nu prea stia sa repete su dupa-njuraturi spunea "scuze". Cu accent di pi la Moldova, da' n-a mers... Geez, n-ar trebui sa va dea astia de la Vodafone si Orange telefoane, si-o maimuta ar sti sa se foloseasca mai bine de el, eventual sa se scarpine pe undeva prin partile dorsale.
Comentariile perenului meu anonim nu le-am publicat, va dati seama, din pura rautate. Recunosc. Ca sa fie si-un pic de suspans ca altfel nu-i frumos... Da' o sa le bag aici.
Deci, tineti-va bine.

d-soara cristina deutsch a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "REDUCERI DE 25% PE VINTAGE WARDROBE":

oooau,iti cam plac lichidele din anumite sticle !
http://www.stylemob.com/index.php?author=bombarolo&tag_subject=me&selectId=924251#app=pagesize%3D9%26page%3D8%26author%3Dbombarolo%26tag_subject%3Dme%26%26doAjax%3D1%26rand%3D221255402%26selectId%3D7188
aoleu , esti si narcisista!
http://cristinadeutschvintagepolice.blogspot.com/2009/08/sau-cand-isi-face-singura-poze.html
fatooo, esti penala rau !

D-soara Cristina Deutsch nu-s eu, sper ca e clar... Si nici nu impartasim aceleasi lichide, nici aceleasi sticle.
Aoleu, sunt narcisista!!! Ajutorooorrrrr. Mama, ce naspa! Stiu ca nu se ia, da' se cultiva. Asta daca ai baza necesara. In plus, de vreme ce sunt Vintage Police nu prea aveam cum sa fiu civila. Exclusiv penala. Thanks.
Addenda. Inteleg ca te-ai straduit sa faci blogul ala insa nu ma intereseaza. Asa, da, pur si simplu. daca erai mai perspicace gaseai poza cu pricina si pe stylemob. iar profilul de pe stylemob il gaseai la profil. Pun pariu ca nici n-ai inteles cu ce se ocupa site-ul ala da' zau ca nu conteaza. Important e sa nu iti placa.

2. d-soara cristina deutsch a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "PREAMBUL DE VANATOARE VINTAGE":

mai lasa-ne , de ce nu publici comentariile cu link-uri in care apari asa cum esti de fapt: o pitzipoanca ofilita cu aere de mare doamna, de fapt , nici nu mai conteaza, toate fetele de la bloguri sunt oripilate de "imaginea ta", nerusinato !
D-soara Cristina Deutsch iar nu-s eu, parol tato sa te-ngrop... Eu te las, da' vad ca tare nu-ti place sa te las, te roade la ficati din lipsa de. Nu punctul nu e pus gresit, am fost eu la faza asta. Sunt impresionata mai ales de cuvantul "ofilita" (in traducere "obsesia varstei", again...ti-am mai explicat, nu e un atu, da' tu tot dai inainte cu asta, din frustrare in frustrare ca furnica...mai, imi iese rima in "are" si zau ca e urat). Ca sa iti desenez: e acel moment in care furnica, cum e ea mica-mica, face treaba mare. Si cam asta face si face si face si nu-ntelege de ce ceilalti n-o lauda. Cat despre "fetele de la bloguri", ce sa spun...."manca si ele neste seminte, ca fetili....". sa nu mai scuipi cojile pe mine ca te pun sa dai cu matura!
Cat despre "nerusinato", imi place!!! Partial (insa). Nu-mi place (totusi) faptul ca e fara linioara, era mai cu staif "nerusinat-o". Pe bune. Are asa, o gratie aparte, ca furnica mica-mica cand ridica ea un piciorus.
Mai e un picior care tocmai te striveste, cu tot cu musuroi. Scuza-ma, da-mi place, sunt perfectionista si pana nu duc lucrurile la capat nu ma las.
Sa-ti recomand un psihiatru sau sa te invit la un Campari Orange?

22 de comentarii:

Anunturi spunea...

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com

Anunturi online din Romania

Miha m spunea...

Am ce sa citesc din nou!Foarte bine, tine-o tot asa ca merita individele astea "pe dupa bloguri"...
Te pup!

d-soara cristina deutsch spunea...

doctor in "foilogie" , tare mai e tip(a)ul asta, crapa babaciune ! ..asta ca sa pricepi cate "prietene" bune ai avut in liceu, la facultate...!
aa, si nu mai incerca sa deturnezi discutia, ca cine se scuza...
oho, s-a trezit si miha-ham-ham,a stat ascunsa pana acum"dupa bloguri", se vede dupa cum latra , de fapt mai mult linge...

Unknown spunea...

@Anonim, ai inviat? Obsesiile tale sunt atat de evidente incat nu faci decat sa plictisesti audienta...
Iti cunosc frustrarile, de aia si stiu sa ma joc atat de frumos. Nu-i asa?

Anonim spunea...

Si totusi, ce camera neaerisita. Este stilul intelectualilor cu diploma,nu?

Unknown spunea...

Da, ala din spate e copacul din sufragerie. Ai IQ-ul sub limita legala, asa ca daca esti cuminte poti sa te cuibaresti in el.

Anonim spunea...

Oh, esti chiar haioasa:)).Ca sa nu te ratacesti. http://cristinadeutschvintagepolice.blogspot.com/2009/08/sau-cand-isi-face-singura-poze.html eram in trecere si l-am gasit pe blogul tau.

Have a nice day

Unknown spunea...

@Anonim, stiu ca sunt haioasa, ma bucur ca acest lucru iti provoaca o obsesie durabila. Tu nu poti fi decat in trecere. Si nu mai insista cu blogul ala (pe care, de altfel, doar eu il urmaresc...LOL), e la fel de penibil ca tine si ca tot ceea ce te inconjoara...

d-soara cristina deutsch spunea...

stii ce e tare ? toti "anonimii" de care tu zici ca sunt una si aceeasi persoana, sunt de fapt persoane diferite care te"vad" la fel:o babaciune anosta,rautacioasa,nesuferita,intr-un cuvant o SCARBA !maaaareee !!!

Unknown spunea...

Stii ce e tare? Ca asta e doar inceputul... If you know what I mean...
Si nu stiam ca furnicile atomice au personalitate multipla, uite c-am mai aflat o chestie.
Si mai scutetste-ma de obsesia ta pentru varsta, tine deja de patologic.
O sa ai parte de atatea surprize ca nici n-o sa stii in ce musuroi sa te ascunzi. Dupa cum vezi, cineva trebuie sa actioneze pentru binele comun, nu?

d-soara cristina deutsch spunea...

esti incoltita rau, pt ca altfel nu ai prolifera amenintari non stop in toate interventiile tale, esti jalnica...doar atat!

Unknown spunea...

Nu-i asa? Incoltita de furnici...ce misto! Iti atrag atentia asupra unu singur aspect: nu sunt amenintari, sunt doar promisiuni. Foarte solemne de altfel.
Singura amenintare e ca eu ma tin intotdeauna de cuvant.
Ma bucur ca esti obsedata de mine, nu poti sa treci de la o zi la alta fara sa ma injuri si sa te smiorcai in comentarii. Asta cand nu ma copiezi.
Tragand o linie, rezulta ca ai un grad de inteligenta scazut, educatie zero (aparentele nu te salveaza, crede-ma...)si ceva probleme la mansarda destul de serioase. Te-ai nascut batrana si insignifianta, de aia si esti atat de obsedata de problemele astea. In plus, iti alegi sa intri in competitie cu oameni (si nu ma refer doar la mine) pe care in viata "reala" nici macar n-ai curajul sa-i privesti in ochi.
Ar trebui sa-ti faci totusi o revizie generala.

Miha m spunea...

sa stii ca esti caraghioasa,credeam ca e ceva de capul tau, imi retrag comentariul din 15 iulie ...

oliviutza spunea...

eu apreciam niste informatii vintage de pa acolo, dar nu-mi mai place ce scrii, ai un limbaj suburban...esti de fel din ferentari sau ce ?!

Furnica Atomica spunea...

De fel, sunt o furnica atomica, imbecila si frustrata.
Acum esti "mai multe"? De la zero? LOL
Nu mai fura numele altora, s-ar putea sa se supere, mai ales "Oliviutza".
Singura mea vina e c-am ajuns sa vorbesc cu debilele mintal ....jeez, esti de-un penibil ca mi se face pielea de gaina!

bea spunea...

urmaresc de ceva vreme comentariile tuturor si se pare ca la enervare "faci urat", esti impulsiva si nu-ti poti controla limbajul, cred ca ar trebui sa mai reflectezi inainte de a mai deschide "gura", si cu siguranta , nu e vorba de o singura persoana cea cu care corespondezi, chiar sunt obiectiva acum, gresesti cand sustii aceasta teorie, numai bine !

Unknown spunea...

@bea, ai picat ca musca-n lapte. Sigur ca gresesc. Sunt doar mai multe persoane cu acelasi IP.
Smart tip: ca administrator de blog monitorizat wta pot vedea IP-urile tuturor celor care intra aici. Deci degeaba imi semnezi tu "Tutankamon" cand eu stiu ca esti Mitza de la Ploiesti.
Si a doua observatie e ca nu ma enervez (ca n-am de ce). Imi place doar sa chinui furnicile atomice.
A treia observatie e ca n-am lasat sa treaca decat doua comentarii la inceput, in rest sunt toate in stand by, cand trebuie sa ciomagesc pe cineva imi place s-o fac singura, n-am nevoire de haita.
Deci (in concluzie si prin urmare) este un singur comentator (pardon, comentatoare). Sper ca am fost clara, elocventa, zglobie si nemaipomenita (ca de obicei).
O doza de Raid, va rog!

oana spunea...

hai ca esti maniaco-depresiva, ti se pare ca te ataca furnicile ( ma rog, dusmanii tai dintotdeauna !)...nu suporti constatarile nimanui...ai luat-o razna, ce mai...imi pare rau pentru tine...

Unknown spunea...

@Anonim, nu-ti mai public niciun comentariu, a devenit deja plictisitor.

d-na Bakonski, Arad spunea...

nu, tu nu publici niciun comentariu pertinent, publici numai comentarii de toante si lingai care "te lauda" cu tot cu greselile de exprimare pe care te faci ca nu le "vezi", sau poate nu ...?!oricum nu te urmareste nimeni, noi urmaream "furnicile" inteligente care te "atacau"...
aa, eu chiar nu sunt una din "anonimele" care-ti bantuie(cum sustii tu!) anosta ta existenta ...

Unknown spunea...

@Anonim, ne vedem la un nou IP, moemnt in care poate iti voi da voie sa ma plictisesti. "Sau poate nu".

Anunturi spunea...

Buna ziua,
As dorii sa stiu daca chiar dvoastra a-ti postat pozele aceelea indecente din link