miercuri, 16 februarie 2011

VESNICELE BLOGURI, VESNICELE PROBLEME

AM PRIMIT DE LA O CITITOARE URMATORUL MESAJ:

"Va scriu pentru ca am vazut ca pe blogul Vintage police mai scrieti si despre produsele postate pe asa-zise bloguri de vintage. Problema mea nu este exact aceeasi insa as dori s-o fac cunoscuta si altfel nu stiu cum.
Acum mai bine de doua luni am facut o comanda pe blogul Cufarul cu lucrusoare http://cufarulculucrusoare.blogspot.com/. Mai comandasem de aici de doua ori si, desi proprietara era cam neplacuta in mailuri, totul a fost in ordine. M-a rugat sa ii pun banii pe card pentru ca isi schimba buletinul si nu poate ridica rambursul pentru cateva saptamani. Pentru ca mai comandasem, am acceptat. Dupa ce am pus banii, mi-a zis ca a trimis coletul. Am asteptat vreo saptamana am intrebat la posta, nimic. Ii dau mail imi spune ca se va duce si ea la posta sa intrebe ce s-a intamplat. Asta a fost ultimul  lucru pe care l-am auzit de la ea. Pana acum veo doua zile nu era nici o miscare pe blogul ei. Acum vad ca a repostat o pereche de incaltari si a sterg toate comentariile clientelor carora li s-au luat banii.
Vreau sa stie si altii ce a facut fata asta, sa nu cada in capcana ei. Suntem cel putin trei fete pacalite de ea si se pare ca vrea sa continue.
Va rog doar sa publicati un avertisment despre acest blog, ca cele care va citesc sa nu pateasca ce-am patit eu si celelalte fete".

2 comentarii:

SoSheSays spunea...

Doamne ce chestie bine ca ai postat asta!!!

Anonim spunea...

mi s-a vandut aceeasi gogoasa acum o saptamana '' merg la posta sa intreb '' . multumim domnisoara posesoare a blogului cufarul cu lucrusoare si iti dorim mult respect fata de tine insati