vineri, 18 februarie 2011

INCA UNUL

PRIMIT DE LA O CITITOARE:
"MII DE SCUZE CA VA DERANJEZ...DAR FAC PUBLIC PROSTIA MEA DE A COMANDA UN RAHAT DE RUJ (SCZ. EXPRESIA) DE PE URMATORUL BLOG http://alesia-boutique.blogspot.com/ MA ROAGA RESPECTIVA SA MERG LA POSTA SA RIDIC COLETUL CA SUMA ESTE CAM MICA SI NU VREA SA AIBA PROBLEME SA NU CUMVA DOAMNE FERESTE SA UIT SAU CINE STIE CE....MERG RIDIC COLETUL SI CE GASESC IN EL O PANARAMA DE RUJ SI UN CREION DEPLORABILE...AM ZIS HAI POATE SABINA DRAGOMIR (bee.zumzum@yahoo.com) A INVERSAT COLETELE S-A FACUT O GRESEALA TOTI GRESIM, TIRIMT MAIL NIMIC NICI UN RASPUNS NICI IN ZIUA DE AZI ....NU CONTAU BANI CI GESTUL RUSINE SA-I FIE ...RUGAMINTEA MEA ESTE POSTATI PE BLOGURILE VOSTRE  NUMELE SI BLOGUL RESPECTIVEIhttp://alesia-boutique.blogspot.com/  SA NU SE MAI INTAMPLE ..SI SA INCERCAM SA EXCLUDEM ASA PERSOANE(TEPARELE) DIN LUMEA BLOGURILOR .MULTUMESC PT TIMPUL ACORDAT O ZI FRUMOASA! "

2 comentarii:

colourful.makeup spunea...

exact asa am patit si eu, in data de 16.02.2011, am ridicat coletul, mi-a trimis alt produs.maine am sa editez postarea si am sa o postez.sa ii fie rusine!!!

Anonim spunea...

BABO las-o mai usor cu cafeaua ca faci infarct de la atata cofeina ,imbatranesti...ti se lasa pieile ca la Sharpei :)) =)) si asa am vazut ca deja ai c-am facut pungi sub ochii riduri nu mai zic!!!! Alea sunt la ordinea zilei.