luni, 7 februarie 2011

SI UNA BUNA


Din cand in cand (adica mai fac si cate-o zi pauza...) ma apuca si-mi mai iau cate ceva si pentru mine (nu doar pentru voi...). Hoinarind eu pe bloguri in cautare de prada (ca o reptila rea ce sunt...) am dat acum cateva zile peste camasuta din imagine pe un blog numit DUFFY FOR SALE. Daca va zic ca e o camasuta Proenza Schouler (la doar 33 de lei)...mmm? E adevarat ca Proenza Schouler for Target dar tot Proenza ramane. Si e delicioasa, la fel ca si proprietara acestui site cu care am si stat la o cola astazi. Si mi-a facut placere!
Am dat peste o fata frumoasa, eleganta si inteligenta care mi-a adus o camasuta frumoasa, curata si calcata, impachetata perfect - sincer, nu mi-a venit sa cred. Daca toti proprietarii de bloguri ar fi macar pe jumatate ca aceasta domnisoara cred ca Vintage Police ar ajunge sa se ocupe in sfarsit doar de vintage.
DUFFY FOR SALE nu e un blog vintage (desi exista si cateva piese chiar vintage acolo), e un simplu blog e hainute. Dar sunt haine care provin dintr-un sifonier de bun gust, extrem de bine intretinute si vandute la preturi incredibil de mici. Asa ca vi-l recomand cu caldura, merita vizitat si, in plus, o sa faceti cunostinta cu o persoana care chiar stie ce face, e pasionata de moda si cu care e o adevarata placere sa discuti.

Niciun comentariu: