luni, 7 februarie 2011

EVINTAGE SI E-VINTAGE

duminică, 31 ianuarie 2010


EVINTAGE SI E-VINTAGE


Mda, intrasem oricum sa va anunt un eveniment vintage deosebit de neplacut (da' n-am incotro, voi cu manuta voastra vi-o faceti) si intre timp (pauza de-o tigara si-o cafea), am mai dat si peste altele... Asta in conditiile in care sunt oarecum in urma cu postarile din cauza noului site si a multitudinii de treburi pe care il implica acesta...
Pe la inceputul saptamanii am descoperit cu stupoare cred ca cea mai mare magarie din domeniul vintage-ului vazuta pana acum. Este vorba despre "magazinul" E-VINTAGE. da, ati inteles bine, E-vintage. Adica stiu ca exista posibilitatea sa fi inteles foarte pe dos (ca si mie in prima faza pre-dezmeticire) exact asta mi s-a intamplat. Respectiv: oau, EVINTAGE a mai deschis un site (ce misto). Intru acolo si, in faza doi, zic: ba, a-nnebunit lupu'. Ca oricat sunt eu de vulcanica, paie pe foc etc.etc. tot n-as fi crezut ca site-ul respectiv le poate apartine fetelor de la Evintage.
Deci, E-VINTAGE nu e EVINTAGE. Da' chiar deloc, deloc. Poate in cele mai urate cosmaruri ale lor.
E-VINTAGE e BUTICUL CU FARMECE... Asta da manevra de marketing - cum in vintage e mai greu sa copiezi, cum deja concurenta intre bluzitele Zara, topurile Mango si rochitele George, intre zdemtele de la 12 lei si ororile de taraba este deja foarte mare (cred ca deja sunt peste 500 de bloguri si site-uri), cam pe acolo am ajuns eu cu numaratoarea, a aparut o noua OPORTUNITATE. Furtul de identitate. Ca si cum ar fi ceva normal. Adica eu construiesc ceva, fac acel ceva sa functioneze, sa fie de calitate, sa fie respectat si cunoscut si tu ce faci? Apari ca o floricica si te sparcai la mine-n gradina. In gradina muncita de mine. Cam asta-i ideea. Vii si faci un mare caca pe munca mea. Asta in conditiile in care cantitatea celor care fac acest lucru e mult mai mare decat a celor care muncesc. Apari tu, cu "hainute colorate, mai noi, mai vechi , dar toate cu personalitate." Si stii ce-ti spun eu, Vintage Police? Ca n-ai personalitate, nici tu, nici "hainutzele tale".

Niciun comentariu: