luni, 7 februarie 2011

CU CE VA ASTEPT LA TARGUL VINTAGE PORTOBELLO X-MASS MARKET DIN CLUB GAIA

CU CE VA ASTEPT LA TARGUL VINTAGE PORTOBELLO X-MASS MARKET DIN CLUB GAIA







Evident, cu altceva decat la targul din Club Control...

Participarea site-ului nostru la targul PORTOBELLO X-MASS MARKET din CLUB GAIA (locatia din Tramului nr. 19, imediat dupa patinoarul Floreasca) a fost conceputa, de data aceasta, mai mult ca o expozitie, o reflectare a ideii de targ vintage, insa unul de lux, stralucitor, exceptional prin intermediul unei colectii care iti taie rasuflarea.

Selectia, orientata in special spre rochii de seara si de ocazie, plicuri din piele de sarpe, posete pretentioase, bijuterii ale anilor '20, '40 sau '50, esarfe delicate imprimate pe matase naturala si incaltaminte pe masura, are in principal rolul de a arata publicului ceea ce inseamna cu adevarat ideea de vintage, intr-o filiatie Paris-Firenze-Bucuresti.

Veti regasi piese prezentate deja pe site si pe blog dar si foarte multe articole pe care inca nu ati avut ocazia sa le cunoasteti.

VINTAGE WARDROBE nu se dezminte nici de aceasta data si va asteapta maine la GAIA ca sa va arate toate aceste minunatii, sa vi le prezinte si sa va explice istoria fiecarui lucru in parte.

Niciun comentariu: