luni, 7 februarie 2011

ANUNT PRIVIND CATEGORIILE DIN BLOGROLL

Ziua de astazi a fost destul de instructiva din toate punctele de vedere, am aflat ca oamenii fac magari, asta in timp ce magaritele zburda pe campii si se ocupa cu tampenii. Ca asta e ocupatia lor principala, pe magari ii produce altcineva. In fine. Haha, hihi si asa mai departe.
Asadar, in spiritul covarsitor al ordinei si disciplinei care m-a cuprins, va anunt ca ma gandesc serios ca n-are niciun sens sa va critic, sa va explic ce, cum si de ce. Argumentele sunt de prisos in fata unui spirit vag paranoic. Nu-mi place ca oamenii sa se simta pesecutati, chinuiti, jigniti etc. etc., nu-i frumos, nu-i omenesc. Ei trebuie lasati sa greseasca, oricum - who the fuck cares? Sa se duca totul de rapa, merge si-asa, o mana spala pe alta, scoti tu un ban pe spinarea clientului prost da' scot si eu. Spirit romanesc, simfonie si armonie.
Uite (ba) ca eu nu-s de acord. Si-o sa aveti surpriza ca nu eu nu sunt de acord. Nici alte persoane -care conteaza - nu-s de acord. Nu stiu de ce da' se trezeste fiara din mine atunci cand cineva isi bate joc de munca mea.
Asa ca m-am gandit eu sa incheiem subiectul. Voi gresiti (si putin va pasa) si iar gresiti si tot asa. Asa ca m-am gandit sa va premiez, insistenta (de orice natura ar fi ea) merita un premiu (sper ca sunteti de acord).
Da, stiu, s-a "inervat" si-o sa-nchida VINTAGE POLICE. Cei care cred acest lucru sunt rugati sa-si dea doua palme.Bun.
M-am gandit ca eu (adica blogul meu si cu mine) poseda un BLOGROLL. Acest blogroll are niste categorii. Categorii in care eu i-am indesat pe cei care merita, pe cei care merita mai putin si pe unii care chiar nu merita. Si mi-am zis eu: de ce sa intre in aceeasi categorie oameni care chiar muncesc dar a caror activitate e mai putin vizibila din cauza unora care-si bat joc?
Pai nu. Cred ca a venit momentul sa apara si urmatoarele categorii: FAKE VINTAGE, FAKE SECOND HAND, FAKE DESIGN, FAKE HANDMADE si asa mai departe. Omul greseste o data, de doua ori, de trei ori. Eu zic ca cinci greseli sunt arhisuficiente pentru categoria VINTAGE. Greseli flagrante de datare, greseli sinistre privind materialele, inselaciuni cu privire la provenienta. In general pe surse nu m-am bagat pana acum decat foarte de departe, e - sa zicem "secret profesional" - si sunt de acord ca fiecare isi ia piesele de unde poate si de unde stie. Dar ca tu sa-mi zici ca le aduci din Italia doar pentru ca iti suna tie Canda a nume italian nu prea merge. Invata sa citesti ce scrie pe balotul ala. Mda.Ce-o sa intre la categoria FAKE SECOND HAND? Aia care iau haine de la altii si le pun la pret dublu? Aia care cumpara din magazinele de pe Lipscani sau de la Mini Prix si le aduc de prin Anglia? Pantofii din piele de plastic? Hainele purtate o data care nu se mai tin in balamale? Gentile noi lipicioase? Astept sfaturile voastre. La categoria FAKE DESIGN si FAKE HANDMADE e binevenit orice tip de plagiatori, samsari cu margelute achizitionate de pe Lipscani - si astept opinii pertinente si aici.
Blogul are un trafic de 2000-3000 de vizitatori pe saptamana. Concluziile le trageti singuri.

Niciun comentariu: