joi, 23 octombrie 2014

Am postat articole noi pe Vintage Wardrobe

Buna seara,
Va invit sa vizionati noile postari de pe VINTAGE WARDROBE, site-ul unde gasesti tot ce ti-ai putea vreodata dori in materie  de haine si accesorii vintage.
Veti gasi noutati in categoriile ROCHII VINTAGE, CAMASI, VICTORIAN & EDWARDIAN, FUSTE, POSETE, PALARII, BIJUTERII SI DESIGNER, cu un total de 70 de articole noi.
Toate articolele noi pot fi gasite AICI.
Vintage Wardrobe a inceput reducerile de toamna! Veti gasi pe site 370 de piese cu pret redus cu pana la 50%, reducere aplicata peste un pret deja ajustat dupa reducerile din vara.
Raman valabile inca cadourile pentru comenzi de peste 100 de lei, iar detalii despre concurs puteti gasi la rubrica respectiva.
De asemenea, sunt inca in curs inscrierile pentru CONCURS, la orice comanda primiti automat si un numar de inscriere.
Reducerile sunt vizibile pe site, fiecare articol fiind marcat ca atare, cu pretul vechi si cel nou, suma minima pentru comenzi fiind de 40 de lei (fara transport).
 Postarea urmatoarei serii de noi articole va fi anuntata pe site.
Ca de obicei, ne prezentam doar cu piese vintage autentice si de calitate. Fiecare articol este ales cu grija, pregatit, studiat si datat cu acuratete  astfel incat clientii nostri sa se poata bucura cu adevarat de ceea ce inseamna vintage.
Va doresc tuturor o saptamana buna in continuare,

                                                                                     Cristina Deutsch

Niciun comentariu: