marți, 27 martie 2012

AM POSTAT ARTICOLE NOI PE VINTAGE WARDROBE


Buna seara,
Va invit sa vizionati noile postari de pe VINTAGE WARDROBE,, site-ul unde gasesti tot ce ti-ai putea vreodata dori in materie  de haine si accesorii vintage.
Veti gasi noutati in categoriile ROCHII DE ZI , ROCHII DE SEARA, DESIGNER, BIJUTERII, OCHELARI DE SOARE, FUSTE, IMBRACAMINTE VINTAGE DIN PIELE SI JACHETE, cu un total de 50 de articole noi.
De data aceasta, ca noutati, deschidem sezonul de primavara – vara cu rochii (ca intotdeauna, deoarece, din punctul nostru de vedere, vintage fara rochii nu exista). La capitolul bijuterii, puteti gasi, de exemplu, un sirag de perle Pierre Cardin, un micromosaic venetian sau o superba brosa Limoges, toate autentice. Ochelari de soare, inclusv Dolce & Gabbana si Christian Dior, fuste foarte colorate, multe haine din piele veritabila – jachete si pardesie - .
In plus, veti avea posibilitatea de avedea (si proba) mult mai multe piese, nu doar ceea ce vedeti pe site, daca veniti la V4VINTAGE LA DOLCE VITA, THE PREVIEW EDITION. Amanunte descoperiti dand click pe link unde este pagina evenimentului de pe Facebook, respectiv mai jos.
https://www.facebook.com/events/275968262481266/277645985646827/
Toate articolele noi pot fi gasite AICI.
Ca de obicei, ne prezentam doar cu piese vintage autentice si de calitate. Fiecare articol este ales cu grija, pregatit, studiat si datat cu acuratete  astfel incat clientii nostri sa se poata bucura cu adevarat de ceea ce inseamna vintage.
Va doresc un inceput de saptamana minunat,
                                                                                     Cristina Deutsch

Un comentariu:

Anonim spunea...

Draga mea, tin sa te felicit. In primul rand ca pui mult suflet si pasiune in ceea ce faci si in al doilea rand ca ne deschizi si noua ochii (cumparatoarelor online)asupra anumitor persoane dubioase. Eu nu ma pricep la haine, la material, care sunt de firma si care nu, nu stiu sa deosebesc un original de ceva fals, insa, atunci cand comand ceva pe net, astept ca produsul sa arate exact ca in descriere, asa ar fii cinstit si corect. Dar din pacate tupeul si nesimtira au ajuns la cote maxime. Datorita tie o sa incerc sa separ blogurile persoanelor serioase de a celor nesimtite. Astept si sfaturile tale in privinta asta. Sa fii sanatoasa, frumosa, eleganta si niciodata sa nu-ti pierzi fantasticul simt al umorului!
CristinaR