miercuri, 3 august 2011

OFERTE SPECIALE PE SITE

 Buna ziua,
va invit la prima saptamana de REDUCERI din luna august pe VINTAGE WARDROBE, cel mai complet si imprevizibil magazin de haine si accesorii vintage. Momentan inca la datorie si, ca intotdeauna, incercand sa va ghiceasca cele mai ascunse dorinte in materie de vintage.
NOUTATEA acestei saptamani sunt REDUCERILE SPECIALE  de la categoriile ROCHII si COSTUME DE BAIE. Ajustarile sunt drastice si sper sa va faca placere.
Ramane valabila reducerea de 25% in minus la orice articol va doriti, indiferent de valoarea comenzii, exceptie facand doar articolele din categoria ‘OFERTE SPECIALE’ mentionata mai sus. . Pentru comenzi mai mari de 300 de lei, avem in meniu un 35% reducere.
Pretul final se calculeaza dupa efectuarea comenzii, pe site fiind afisate preturile intregi.
Campania este valabila in perioda 7 iulie-31 august.
Ne pregatim cu ravna de nedescris pentru postarile din septembrie, pentru campania de vanatoare vintage si, evident, pentru evenimentul vintage cel mai chic al toamnei: V4VINTAGE.
PENTRU CEI CE DORESC SA URMAREASCA ULTIMELE NOUTATI DE PE SITE PE FACEBOOK, PROFILUL ESTE ACESTA: http://www.facebook.com/vintagewardrobe.shop
sau, pentru cine ma prefera pe mine in persoana, acesta:
http://www.facebook.com/vintagewardrobe

Saptamana asta cred ca s-ar potrivi o bere pe plaja in Vama...
Cu drag, Cristina Deutsch

Un comentariu:

Magasin Monic spunea...

Buna.Te-am adaugat in lista mea de bloguri si mi-ar face o deosebita placere daca si tu m-ai adauga.Iti multumesc mult.O zi placuta.
Blogul meu este: http://magmonicpresent.blogspot.com