joi, 31 martie 2011

STARPITI FURNICILE ATOMICE!

In ultimul timp m-am cam facut ca ploua cu ce se intampla pe siteuri/bloguri deoarece ma incearca o sila amestecata cu amuzament - cum sa ma apuc eu sa lupt ipotriva unor fiinte care-si bulucesc in online precum furnicile atomice tot ce le cade in mana? Nu ca n-am mai intrat prin curtile altora in ultimul timp, da' nu-mi prea mai place sa ma murdaresc pe picioare...Prefer sa ma crucesc si sa trec mai departe.Insa raspunsurile voastre la sondajul meu m-au cam pus pe ganduri, peste 90% din cei care au raspuns pana acum (ca inca nu s-a incheiat) ar cam vrea sa stie cine, de ce si cum isi mai bate joc de ei. Asta e o chestie destul de nasoala pentru mine pentru ca ar trebui sa ma pun pe hacuit de dimineata pana seara - si nu ca n-as avea nervi pentru o activitate de genul asta insa n-am timp.
Dupa cum vedeti si voi, vintage-ul romanesc e foarte...romanesc, adica merge in directia indicata de spiritul national etc.etc. In ultimul timp se deverseaza ca la groapa de gunoi. Cu camionul. Fara niciun fel de jena si fara niciun fel de discernamant. Datarile sunt, ca de obicei, halucinante. Cred ca sunt pe sistemul numerelor la loto. In ultimele saptamani am vazut, doar in materie de "rochii anii '50", o pleiada de minunatii care se intindeau din '50 (din greseala, probabil) pana pe la sfarsitul anilor '90. Oricum, un pas inainte s-a facut: acum nu mai e necesar sa aiba jupon.Oricum, daca e, zboara ca petalele de trandafir... Pardon, am vazut si rochii anii '40 trecute ca '50 - eu cred ca asta-i de bine... Cred ca ultimul trend in acest domeniu sunt manecile trei sferturi... daca-i rochia mai cumintica si are si maneci trei sferturi, e gata treaba... Mmmm...da' nu stiti voi, astea au fost toate imbracate de Marilyn Monroe, precis... Tot e bine, daca vindeam geci de motor erau imbracate de Rocky II (sau III, in functie de buget). Nu prea mai sunt fan Rocky...
La o astfel de rochie va sugerez sa asortati niste bijuterii "victoriene" neaparat de firma, din colectia personala a regelui Hazdrubal al Iordaniei si v-ati scos. Niste Jimmy Choo in picioare direct din containerul din China si iata tinuta completa. Voila!
Nu stiu cum ar trebui sa fie poseta, ca si aici ofertele sunt mirobolante. As sugera discret o poseta futurista anii '40 fabricata in anii '70, cu maner din metal si tot ce-i mai trebuie.
As putea s-o tin tot asa pana se umple blogul asta. Cu exemple si detalii. Samd. Samd. Prefer sa ma distrez uitandu-ma cum descarca camionul la groapa de gunoi. Si sper sa fim din ce in ce mai multi spectatori pana se termina spectacolul.
Dupa care chiar sa ne ocupam de vintage.

P.S.Am pus un titlu razboinic ca sa va atrag pe site si sa-mi faceti trafic... In cazul in care unii au nimerit pe aici din greseala, va avertizez ca sunt o persoana foarte frustrata (batrana+nebuna) care traieste din hartuirea semenilor, din trafic, iar ocupatia de baza e stalcirea furnicilor (atomice sau subatomice) pe trecerea de pietoni. De ce pe trecere (zebra)? Deoarece este un print foarte utilizat in hainutzele anilor '70 care pot fi interpretate si ca anii '30 deoarece.
De fapt eu curatam cartofi in bucataria lu' Scarlet O'Hara (care avea o impresionanta colectzie de hainutze) si sortuletzul asta (vintage) a fost precis purtat de ea. Daca nu e ok victorian, e oricum placat cu aur (si un pic de svarovski) si costa 5 lei.
Next.

5 comentarii:

furnikoyu' SEF spunea...

Draga furnica atomica SEFA ,
bine ai iesit din musuroi sa ne mai "furniciripesti" cate ceva !

Anonim spunea...

Singurul loc unde gasesti haine Hello Kitty.

andreea spunea...

Hello Kitty din anii '20, cum purtau divele in filmele mute :D

eu n-am mai intrat demult pe blogurile astea, dai niste adrese? :))

Anonim spunea...

Cel mai complet site unde gasesti genti Hello Kitty.

Unknown spunea...

Mai, eu am inteles, da' pe-aici n-o sa gasesti Hello Kitty...