luni, 7 februarie 2011

TARG FRESH VINTAGE - VERDE CAFE, EDITIA A DOUA

TARG FRESH VINTAGE - VERDE CAFE, EDITIA A DOUAAsa, bine...tocmai am pierdut vreo jumatate de ora ca sa ma lamuresc unde ramasesem cu cronica targurilor si sa-mi fac o lista cu ce ar trebui sa scriu - noroc cu cele doua cafele, am timp...
Ar fi sapte targuri si inca nu stiu daca sa o iau in ordine cronologica, pozitiv, negativ sau pur si simplu la intamplare... Adica nu ca "ar fi", sunt sapte targuri dar:
1. unde-i firul de la aparatul de filmat? Nu, n-am descarcat filmuletele nici pana in ziua de azi.
Problema esentiala - mai intai sa gasim firul. Fir gasit. Vai, ce ordonata sunt, nu-mi vine sa cred - era chiar in fata mea, altfel nu-l mai gaseam in veci. Asa cum nu reusesc sa-mi gasesc pantalonii scurti de jeans - mda, stiu ca n-am nevoie de ei tocmai acum dar vreu sa-i gasesc, ma zgarie pe nervi sa nu stiu unde e un lucru.
Asa ca o sa incep in ordine cronologica (cu ferma dorinta de a continua), nu de alta dar ar trebui sa si infig firul in computer ceea ce e prea dificil pentru mine la ora asta. Filmul de la Verde Cafe, editia a II-a si cel de la Kiseleff sunt in calculator.
Ok, TARG FRESH VINTAGE, VERDE CAFE, EDITIA A II-A, organizat de Oana de la HAINE VINTAGE.  E de bine (adica a fost de bine), ca intotdeauna cand e vorba de Oana. Ok, asta daca nu sunt nu racita atat de tare incat sa ratez vreun targ...
Era bine si cald si eu inca eram blonda si fara breton (dupa cum puteti vedea si in video), bretonul a survenit dupa si acum e pe cale de vindecare. Da' mi-e frig.
Din cate-mi aduc eu aminte (si de obicei imi aduc bine aminte...) nu m-a enervat nimeni, n-am facut spume - de altfel la Verde cafe m-am simtit intotdeauna ca acasa. Spatiul este extrem de generos - despre hainele de pe stender nu pot sa va spun mare lucru, majoritatea si-au gasit deja stapane noi.
Pisica din imagine nu stiu daca a ajuns deja manson (dar arata tare bine - desi mie nu-mi plac matele).
Si eu continui sa va insir tampenii - ia uitat-va voi la film si vedeti si singuri cum a fost. Eu vreau sa-mi beau cafeaua.
Filmul este aici: http://www.youtube.com/watch?v=dOtTM-pcEe8
Pozele sunt luate de pe site-ul Haine Vintage.

Niciun comentariu: